Da li znate ko su odbornici u Skupštini grada i za šta glasaju?

Izborna komisija Grada Vranja na sednici održanoj 29. juna 2020. godine donela je odluku o dodeli 65 mandata za odbornike Skupštine Grada Vranja, a na osnovu lokalnih izbora koji su održani juna iste godine.

Šta sadrže izveštaji o izvršenju budžeta Grada Vranja?

Skupština Grada Vranja na svojoj sednici krajem novembra prošle godine usvojila je izveštaj o izvršenju gradskog budžeta za devetomesečni period i projekciju izvršenja do kraja tekuće kalendarske 2022. godine.

Otuđenje građevinskog zemljišta u svojini Grada Vranja za 2023. godinu: Kad Grad trguje dobija mršavu paru za vranjsku periferiju

Program otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja za 2023. godinu neće doneti mnogo novca gradskom budžetu, jer se sve parcele koje Grad planira da proda nalaze u perifernim delovima grada, zonama dva, tri i četiri u kojima su niske cene nekretnina, pokazuje ovaj gradski program dostupan u Službenom glasniku Grada Vranja, a usvojen na sednici lokalnog parlamenta 29. decembra prošle 2022. godine.

Usvojeni programi poslovanja javnih preduzeća i javnih ustanova u Vranju,Vranjanci nezadovoljni radom istih

Odbornici Skupštine Grada Vranja na sednici 29. i 30. decembra usvojili su Programe poslovanja sa finansijskim planom javnih preduzeća i ustanova na teritoriji Grada za 2023. godinu.

Ogledalo vranjskih preduzeća: Javašluk,nezakonite radnje i bahatost rukovodioca

Vranje,grad pod Pržarom često je u žiži javnosti zbog različitih mahinacija koje su se odvijale i odvijaju se u javnim preduzećima i ustanovama.

PRATITE NAS