Sutra bez struje sela na potezu Balinovac - Suvi Dol

Zbog radova na elektroenergetskim objektima sutra, u četvrtak, 06. oktobra, će bez napajanja ostati sela Balinovac, Mečkovac, Klašnice i deo sela Suvi Dol u periodu od 09:00 do 14:00 časova, navode iz vranjske Elektrodistribucije.

Zamenica gradonačelnika i gradska većnica posetile vrtić ,,Dečija radost"

Treći dan ,,Dečje nedelje” u organizaciji PU ,,Naše dete” Vranje održava se pod sloganom ,,Dan otvorenih vrata”, u okviru kojeg su predviđeni susreti mališana sa predstavnicima lokalne samouprave.

Pojačana kontrola zauzeća javnih površina

Gradska uprava Grada Vranja obaveštava građane da će komunalna inspekcija u narednim danima vršiti pojačanu kontrolu zauzeća javnih površina, zbog povećanja broja nepropisno parkiranih vozila.

U okrugu još 24 zaražena lica koronavirusom

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirane su 233 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga.

Služba za hemodijalizu u Vranju sutra će obeležiti četrdeset godina postojanja

Obeležavanje četiri decenije postojanja Službe za hemodijalizu u Opštoj bolnici Vranje, počeće u četvrtak 6. oktobra, programom u svečanoj sali vranjskog Doma zdravlja od 16 časova.

U petak dve akcije dobrovoljnog davanja krvi

Gradska organizacija Crvenog krsta u Vranju, u saradnji sa Medicinskom školom ,,Dr Izabel Emsli Haton” i Hemijsko-tehnološkom školom, organizuje dve akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Obeleženo 690 godina manastira Svetog Nikolaja Čudotvorca

Uz tropar Svetom Nikoli u izvođenju monahinja iz manastira Sv. Stefana u Gornjem Žapskom i državnu himnu u izvođenju eparhijskog hora „Vera“, počela je svečana akademija Eparhije vranjske i Grada Vranja, koji zajedno danas obeležavaju 690 godina od osnivanja manastira Sv. Nikole i oslobođenje grada Vranja u Prvom svetskom ratu.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240