Gradsko veće dalo saglasnost na projekat rekonstrukcije javnog osvetljenja

Na 64. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković između ostalog razmatrani su i prihvaćeni Izveštaj o radu Predškolske ustanove ,,Naše dete” i Godišnji plan rada ove ustanove za školsku 2020/2021. godinu, kao i Informacija o pripremljenosti PU ,,Naše dete” za rad u radnoj 2021/2022. godini.

Članovi Gradskog veća dali su zeleno svetlo na Projekat javno privatnog partnerstva za rekonstrukciju i racionalizaciju javnog osvetljenja na teritoriji grada Vranja i Odluku o pokretanju postupka otuđenja pokretnih stvari iz javne svojine Grada Vranja u postupku javnog nadmetanja.

Takođe, prihvaćeni su Predlog pravilnika o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine, koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine grada Vranja i Tekst javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2021. godinu.

Prihvaćeni su i predlozi Rešenja o obrazovanju Organizacionih odbora za obeležavanje 31. januara Dana grada, ,,Svetosavske nedelje" i ,,Najbolji u vranjskom sportu u 2021. godini"

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240