Kupovina u Simpu: Dobitna kombinacija za vaš dom

Sjajna ponuda nameštaja na jednom mestu, odlični popusti i besplatna montaža – dobitna kombinacija koja vas očekuje u SIMPU.

Iskoristite ovu priliku i donesite pravu odluku koja će vam ovog septembra olakšati kupovinu nameštaja i opremanje  doma. Posetite SIMPO salone i izaberite željene proizvode. Sva kupljena roba čija je vrednost preko 25 hiljada dinara prevozi se besplatno do 30 km udaljenosti od salona i po vrlo povoljnim uslovima na većoj udaljenosti. A kada SIMPO nameštaj stigne u vaš dom zavolećete ga od prvog dana, jer će uneti novu energiju, savršenu udobnost i ulepšaće vam trenutke svakodnevnog odmora.

KOMPLETAN NAMEŠTAJ ZA VAŠ DOM

SIMPO nameštaj stvoren je za uživanje svih članova porodice. Možete se odlučiti za moderan dnevni boravak, koji će u kombinaciji sa udobnom garniturom, foteljom, klub stolom i raznim komadnim nameštajem biti omiljeno mesto za okupljanje i druženje. Uz SIMPO dečje sobe - ormare, krevete, radne stolove i različite police, deca će sa radošću odrastati, rešavati školske zadatke i provoditi najlepše tinejdžerske dane. Za intimni kutak SIMPO predlaže savremene spavaće sobe, sa udobnim krevetima i dušecima, uz ormare koji će savršeno poslužiti za odlaganje garderobe i raznih drugih stvari. U ponudi ćete naći i nameštaj za opremanje trpezarija, koji objedinjuje trpezarijske stolove, stolice, komode i vitrine, kao i mnogo drugih proizvoda koji će se idealno uklopiti uz njih.

SIMPO nudi različita dizajnerska rešenja, od klasičnih do modernih, čija je zajednička karakteristika kvalitetna izrada, funkcionalnost i udobnost. Ponudu možete pogledati OVDE.

FANTASTIČNI GOTOVINSKI POPUSTI

Kupce u SIMPU očekuju  fantastični popusti do kraja meseca. Za plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama može se ostvariti značajna ušteda:

- tapacirani proizvodi: garniture, fotelje, taburei, stolice, kreveti i ležajevi, u zavisnosti od izabranog materijala, na popustu su od -15% do -20%,

- pločasti nameštaj sa lagera, dopunski asortiman i dušeci u dimenzijama 200x90 cm, 200x160 cm i 200x180 cm  na popustu su -20%, dok su dušeci u ostalim dimenzijama sa lagera, na popustu -25%.

Specijalnu ponudu čine garniture u štofu: „De Marco“, „Metropoliten“, „Pariska noć“ i „Mexico“, koje su u septembru na popustu -25%. Ovi proizvodi dostupni su isključivo sa lagera.

Potrošače očekuje i poseban popust -35% na određeni deo asortimana nameštaja. Prilikom posete  SIMPO salonima kupci mogu dobiti  sve informacije o ponudi ovih proizvoda.

LOYALTY POPUSTI

Članovi SIMPO loyalty programa mogu iskoristiti i posebne loyalty popuste. Reč je o popustima koji se primenjuju kao dodatni popusti na ostale popuste koji u tom trenutku važe u salonima. Svaki kupac – fizilčko lice može dobiti loyalty karticu bez obzira na iznos trenutne kupovine, a pravo na popuste stiče se kupovinom u vrednosti:

  • najmanje 120.001 do 300.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.
  • od 300.001 do 600.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 3% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima,
  • preko 600.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od 5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

Popust po osnovu loyalty kartice primenjuje se za sve vidove plaćanja, uz primenu kumulativnog sistema za poslednje 3 godine.  

Ne propustite priliku da ovog septembra iskoristite navedene benefite, kao i mnoge druge povoljnosti koje je SIMPO sa posebnom pažnjom pripremio za kupce.

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.

 

PRATITE NAS