Raspisan Javni poziv za učešće u projektu ,,Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu"

Projekat ,,Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu“  realizuje se u okviru Programa regionalnog rasta u Republici Srbiji u 2023. godini, koji sufinansiraju Kabinet Ministra za ravnomerni regionalni razvoj i projektni partneri, Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Leskovac u saradnji sa 8 jedinica lokalnih samouprava iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga, odnosno  gradovima Leskovac i Vranje i opštinama Vlasotince, Bojnik, Medveđa, Surdulica, Vladičin Han i Trgovište.

Dodeljene subvencije za podsticaj zapošljavanja i samozapošljavanja

U sali Skupštine grada uručeni su Ugovori o dodeli subvencija za zapošljavanje  nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih i Odluke o dodeli subvencija za samozapošljavanje nezaposlenih lica.

Zgrade lečilišta u Bujanovačkoj banji oglašeni na prodaju

Deo imovine Zavoda za specijalizovanu rehabilitaciju u Bujanovačkoj banji oglašen je na prodaju.

Ministarka Đedović: Struja mora da poskupi pre nove godine

Neophodno je da dođe do poskupljenja struje i to pre nove godine, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i naglasila da je za socijalno ugrožene građane obezbeđeno tri i po puta više sredstava u budžetu da bi, kada dođe do povećanja cena struje i gasa, mogli da ostvare popust.

Janjić: Dvadeset godina poslovanja BAT-a u Vranju,sledeće godine planiramo da ostvarimo rekordnu proizvodnju

Direktor BAT fabrike u Vranju Vjekoslav Janjić u intervjuu za Nedeljnik govorio je o prvih dvadeset godina poslovanja fabrike u Vranju, prenosimo vam intervju u celosti.

PRATITE NAS