Usvojen Nacrt odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu

Na 66. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković između ostalog članovi Gradskog veća usvojili su Nacrt odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu.

BAT 20.put zaredom jedina duvanska kompanija u svetskom indeksu održivosti

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u održivo poslovanje, kompanija British American Tobacco (BAT),  20. godinu zaredom uvrštena je u Dow Jones indeks održivosti (DJSI) kao jedina duvanska kompanija.

Prodaje se poslovni prostor Univerzal banke u Vranju

Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Univerzal banke a.d. Beograd oglasila je na prodaju poslovni i stambeni prostor koji predstavlja imovinu stečajnog dužnika.

Mali: Isplata dodatnih 20 evra pomoći počinje 7. decembra

Prijava za dodatnih 20 evra državne pomoći građanima počela je danas, a ministar finansija Siniša Mali je najavio da će isplata te pomoći početi 7. decembra penzionerima, korisnicima socijalne zaštite i osobama koje izdržavaju kazne, dok će 8. i 9. decembra 20 evra dobiti i ostali građani.

Održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu

Pred početak javne rasprave o Nacrtu odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu, zamenica gradonačelnika Zorica Jović istakla je da je ova odluka  jedna od najznačajnijih za funkcionisanje i rad lokalne samouprave.

Teklas otvara fabriku u bivšoj hali Geoksa – posao za najmanje 350 radnika

Kompanija Teklas otvoriće najkasnije početkom naredne godine svoju fabriku kablova za auto industriju u hali bivše fabrike Geoks u Vranju gde bi odmah bilo zaposleno najmanje 350 radnika, potvrđeno je novinaru Danasa iz nekoliko izvora bliskih Vladi Srbije.

Rata poreza na imovinu dospeva danas

Lokalna poreska administracija Gradske uprave, obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 15.11.2021. godine, plate četvrtu akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica, po rešenju za 2021.godine.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240