Javni poziv za predloge projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća

EU PRO Plus Program objavio je Javni poziv za predloge projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća.

Prosečna plata u Vranju za 14.000 dinara manja od republičkog proseka

Prosečna neto zarada, bez poreza i doprinosa, na nivou Republike Srbije, prema podacima za februar 2022, bila je 70.605 dinara, dok je u Vranju taj iznos za 14.000 dinara manji, pokazuju zvanični podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Novi ugovori o dodeli subvencija za samozapošljavanje

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, potpisao je ugovore o dodeli subvencija za samozapošljavanje u iznosu od po 300.000 dinara.

Raspisan Javni poziv Regionalne razvojne agencije Pčinjskog okruga

Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje raspisuje JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa  „Unapređenje poslovanja privrednih subjekata na teritoriji grada Vranja, sa posebnim osvrtom na rast i razvoj poslovnih aktivnosti, očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta u 2022. godini“.

U Vranju počinju ,,Dani edukativnosti mladih preduzetnika''

Od 19. do 21. aprila u Vranju se održava manifestacija ,,Dani edukativnosti mladih preduzetnika'' na kojoj se učenici osmog razreda osnovnih i prvog razreda srednjih škola takmiče u izradi biznis planova.

Subvencija od 10,7 miliona evra Teklasu za pogon na lokaciji Geoksa

Ministarstvo privrede dodelilo je 10,7 miliona evra državne pomoći kompaniji "Teklas Automotive" iz Vladičinog Hana, za projekat otvaranja novog proizvodnog pogona u Vranju.

Prva rata poreza na imovinu dospeva 14.februara

 
Rok za plaćanje poreza na imovinu za fizička, pravna lica i preduzetnike ističe 14. februara.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240