Isključeni iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju, tokom vikenda, zadržali su dvojicu vozača koji su na području ovog grada vozili pod dejstvom alkohola.

Muškarac čije je telo pronađeno noćas u Karađorđevoj ulici preminuo prirodnom smrću

Muškarac čije je beživotno telo pronađeno noćas u Karađorđevoj ulici u Vranju, preminuo je prirodnom smrću, potvrdila je policija.

Bujanovčanin upravljao vozilom sa 1,34 promila alkohola

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu, tokom redovne kontrole zaustavili su jutros tridesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao „folksvagenom“ sa 1,34 promila alkohola u organizmu.

Skupoceni parfemi vredni oko 5.500 evra zaplenjeni na prelazu Prohor Pčinjski

Preko 70 originalnih parfema, toaletnih voda i gelova za tuširanje poznatih robnih marki, pronašli su carinici u torbama sa ličnim stvarima na Graničnom prelazu Prohor Pčinjski, na ulazu u zemlju.

Četvoro Vranjanaca vozilo pod dejstvom alkohola,Bujanovčanin pod psihoaktivnim supstancama

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Surdulici, tokom vikenda, zadržali su četvoro vozača koji su na području ovih gradova vozili pod dejstvom alkohola, dok je na području Bujanovca zaustavljen muškarac koji je vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Migranti mučeni i silovani u kampovima na makedonsko-srpskoj granici

Makedonska policija, uz pomoć kolega iz Vranja, pre nekoliko dana otkrila je improvizovane kampove na granici Severne Makedonije i Srbije, u kojima je nekoliko migranata iz Pakistana i Avganistana fizički i psihički zlostavljalo, silovalo i ucenjivalo svoje sunarodnike, objavila je makedonska televizija Telma, a prenosi Nova.rs.

Kod Bujanovčanina pronađena marihuana i ulje kanabisa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju i Bujanovcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240