Vranjanac upravljao vozilom sa 2,77 promila alkohola

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju zadržali su četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz ovog grada koji je upravljao automobilom marke „bmv“ sa 2,77 promila alkohola u organizmu.

Student farmacije iz Vranja izvršio samoubistvo u Nišu

Mladić iz Vranja oduzeo je sebi život u Nišu, potvrđeno je VOM -u u istražnim organima.

Makedonac iz Bujanovca oštetio budžet zbog prodaje robe putem društvenih mreža

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa inspektorima Poreske policije, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv pedesetšestogodišnjeg državljanina Severne Makedonije, sa boravištem na području Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela poreska utaja i poreska prevara.

Rasvetljena krađa pušaka za paintball iz sale u Vranju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, intenzivnim radom, rasvetili su tešku krađu i, po nalogu Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv muškaraca starosti 18, 17 i 16 godina iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Na Preševu u čarapama otkriveno blizu 50 hiljada evra

Carinici su 28. septembra 2022. godine na prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja neprijavljenog novca i zaplenili bezmalo 40.000 evra.

Na Preševu uhapšen grčki državljanin zbog posedovanja oružja i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, uhapsili su državljanina Grčke P. D. (1971) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Oglasili se tužilaštvo i policija povodom smrti meštanina Donjeg Žapska

Drvoseča Ž. D. iz sela Donje Žapsko, (55) stradao je na mestu Konopljište pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju, a na licu mesta je utvrđeno da je jedna od žica sa mreže pronađena stisnuta u njegovoj levoj šaci.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240