Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

Pin It

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković'' večeras od 20 sati je predstava ,,Međa'' koju je po tekstu Novice Dicića na scenu vranjskog teatra postavio Nenad Nedeljković.

Već u nedelju od 12 sati, na dečjoj sceni, je predstava ,,Tri praseta'', koju je po motivima istoimene basne režirao Bojan Jovanović.

Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote biće prikazana dva filma. U terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati je animirani film ,,Mačke u muzeju''. Dok pokušava da pobegne od nadolazeće poplave mladi mačak Vinsent i njegov novi prijatelj miš Moris sakrivaju se u starom klaviru.

Kada instrument iznenada završi u muzeju, Vinsent upoznaje elitni tim mačaka koji godinama čuva remek - dela od glodara i drugih štetočina. Iako godinama sanja da pronađe pravu mačiju porodicu i žudi za osećanjem pripadnosti, on ne želi da izgubi svog prijatelja koji mu je spasao život, te je Vinsent primoran da sakriva Morisa. Međutim, mišić ima jednu slabost, a to je da voli da grize najpoznatija muzejska remek-dela, stoji u opisu filma.

Na večernjoj sceni, od 20 sati, je akciona avanturistička komedija ,,Čuvari galaksije vol 3''. Piter Kvil, još uvek potresen od gubitka Gamore, mora da okupi tim oko sebe kako bio odbranio univerzum, dok istovremeno štiti jednog od njih. Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspešno, mogla da dovede do kraja Čuvara kakve poznajemo, poručuju iz produkcije u najavi ovog filmskog ostvarenja.

Karte za pozorišne predstave i bioskopske projekcije već su u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Pin It

PRATITE NAS