Nikolić: Zavetnici u Vranju spremno dočekuju lokalne izbore(VIDEO)

Gradski odbor Srpske stranke Zavetnici spreman je za predstojeće lokalne izbore, sa punom listom od 65 kandidata.

SNS: Sanacija saobraćajnica i sadržaja u krugu ZC Vranje nakon rekonstrukcije

Najnoviji, ali ne i poslednji vid opstrukcije političkih grupacija u vidu saopštenja SSP-a kojim se zahteva od Zavoda za urbanizam Vranje i Grada Vranja uređenje i održavanje bolničkog kruga u vreme rekonstrukcije Zdravstvenog centra Vranje, samo je još jedan dokaz političkog amaterizma i gluposti opozicionih stranaka bez podrške u narodu.

Nikolić: Izabrano novo rukovodstvo srpske stranke Zavetnici

U Beogradu je nedavno održan treći kongres Srpske stranke Zavetnici, na kome je, između ostalog, izmenjen Statut stranke, izabrani su predsednik stranke, a to je Milica Đurđević Stamenkovski, potom članovi Glavnog odbora kao i predsedništvo.

Ljajić u Vranju: SDPS spreman za izbore, za predsednika Gro izabran Borivoje Antić

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je danas u Vranju da je ta stranka spremna za izbore, bez obzira na to da li će oni biti u decembru ili na proleće.

Podnošenje zahteva za upis ili promenu podataka u biračkom spisku građanima od danas dostupno elektronski, potpuno besplatno

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović, ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i v.d. direktora Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Milan Latinović prisustvovali su danas promociji nove usluge na Portalu eUprava – Zahtev za upis/promenu podataka u Jedinstvenom biračkom spisku. 

PRATITE NAS