Gradski odbor Narodne stranke obeležio stranačku slavu Sv.Vasilije Ostroški

Gradski odbor Narodne stranke Vranje i ove godine je obeležio slavu stranke Sv. Vasilije Ostroški rezanjem slavskog kolača u crkvi Sv. Trojice u Vranju.

ZORAN ANTIĆ: Teško toj vlasti kojoj budemo opozicija, ništa nismo uzeli SNS-u

Da nije bilo glasova Socijalističke partije Srbije, verovatno ne bi bilo pobede kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića u prvom krugu, rekao je u novom izdanju emisije BRIFING portala Slobodna reč državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i prvi čovek vranjskog SPS-a Zoran Antić, komentarišući izborne rezultate njegove stranke. 

Dveri zahvalni Vranjancima na podršci na izborima

GrO Srpskog pokreta Dveri u Vranju od srca zahvaljuje svim građanima Vranja koji su nam svojim glasom ukazali podršku na upravo održanim republičkim i predsedničkim izborima.

Gradska organizacija SPS-a zadovoljna postignutim rezultatom na parlamentarnim izborima u Vranju

Gradska organizacija Socijalističke partije Srbije u Vranju zadovoljna je ostvarenim izbornim rezultatom na parlamentarnim izborima, održanim u nedelju, 03.aprila 2022.godine, na teritoriji grada Vranja.

Dačić i Tončev primer posvećenog pristupa građanima

Predsednik Socijalističke partie Srbije Ivica Dačić i potpresednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev posetili su selo Stajkovce na teritoriji opštine Vlasotince, centar opštine Babušnica, naselje Radin Do u Pirotu, opštine Pantelej i Crveni Krst u Nišu kao i pogon za preradu meda Radosavljević u Svrljigu.

Zavetnici: Romima srećan praznik da ga proslave u zdravlju i sreći

Povodom osmog aprila dana Roma Srpska stranka Zavetnici svim našim sugrađanima,komšijama i prijateljima Romima čestita njihov veliki praznik,sa željom da ga proslave u zdravlju i sreći u krugu svojih najbližih.

Nikolić:Opravdaću poverenje birača,biću njihov glas u skupštini, rešavamo i javne izvršitelje

Dragan Nikolić, novoizabrani poslanik Skupštine Srbije i predsednik Okružnog odbora Srpske stranke Zavetnici, poručio je na konferenciji za medije u Vranju da je zadovoljan izbornim rezultatima njegove stranke u četiri okruga na jugu Srbije.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240