SRS Vranje: Radikali su jedina istinska opozicija u Pčinjskom okrugu

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke najodlučnije demantuje lažnu vest koja je 07. avgusta 2021. godine, objavljenja na sajtu Infovranjske  a koju je potpisao izvesni S. Kostić.

Mi, srpski radikali, podsećamo javnost da je rad naše stranke striktno uređen našim Statutom i da se sva imenovanja i razrešenja na stranačke dužnosti vrše u skladu sa njegovim odredbama.

Dragan Stevanović Boske odavno nije član Srpske radikalne stranke, a samim tim nije ni u mogućnosti da se meša u bilo kakve stranačke aktivnosti.

Mi, srpski radikali, smo jedina prava i dosledna opoziciona stranka u svim opštinama Pčinjskog okruga, počev od Vranja pa do Bosilegrada, Surdulice, Trgovišta, Vladičinog Hana, Vranjske Banje, Bujanovca i Preševa.

Uprkos činjenici da smo vanparlamentarna opozicija, evidentno je da nas građani svakim danom sve više prepoznaju kao jedinu ozbiljnu opozicionu stranku.

Samo smo, mi, srpski radikali, u stanju da zatražimo rešavanje svih osnovnih životnih problema na teritoriji svih opština u Pčinjskom okrugu u šta su se mogli uveriti čitaoci svih medija u ovom delu zemlje.

Mesecima unazad ukazujemo na čitav niz problema koji opterećuju svakodnevni život naših sugrađana.

Očigledno je da su se velike vrućine uvukle u redove Srpske napredne stranke u Pčinjskom okrugu i da je započela brutalna borba za prevlast u toj stranci. Gori na sve strane!

Što bi se reklo - mala bara, a mnogo krokodila!

Ako neko u naprednjačkim redovima nije zadovoljan radom Dragana Stevanovića Boske neka mu to kaže u lice, a novinari neka provere svaku informaciju pre nego što je objave.

Žalosno je što se članovi vladajuće stranke bave spletkama, intrigama i podmetačinama dok naše opštine propadaju. Očigledno je da njih ne interesuje sudbina radnika u Vranju i okolnim opštinama, kao i čitav niz problema koji opterećuju stanovnike naših sela.

Čelnici vladajuće stranke su zainteresovani samo za dobro plaćene funkcije. O kakvim je ljudima reč, javnosti je najbolje pokazala predsednica Vlade Srbije kada je izbegla susret sa čelnicima pojedinih opština iz Srpske napredne stranke prilikom nedavnog obilaska ovog dela naše države.

Navodi se u saopštenju predsednice Pčinjskog okružnog odbora SRS Bobane Stanimirović.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240