PSG: Raspad sistema naprednjačke vlasti

Sve je u Vranju u v.d. stanju!

Međutim, nekim istaknutim naprednjačkim pojedincima, barem formalno, isteklo je i v.d. stanje a oni su i dalje na svojim funkcijama.

Tako je dosadašnjim v.d. direktorima JP "NOVI DOM" Vranje i JP "VODOVOD" Vranje, dana 10.06.2022. godine istekao jednogodišnji mandat v.d. direktora, te se na funkciji direktora ovih javnih preduzeća, od navedenog datuma, nalaze protivzakonito.

Postavlja se pitanje, po kom osnovu će ovi doskorašnji direktori nadalje primati platu i kako će ova javna preduzeća uopšte funkcionisati bez odgovornih lica ?

O svemu navedenom, gradonačelnik Vranja ćuti, ćute i gradski većnici ali i odbornici Skupštine grada Vranja.

Isti ovi ljudi, koji godinama vode grad bez ikakvih pozitivnih rezultata, ćute i o tzv. "aferi falsifikat" čiji je glavni akter ovdašnji naprednjački narodni poslanik, koji je i sam najpoznatiji po ćutanju čak i na svom radnom mestu, u Skupštini Republike Srbije.

I o ovom slučaju među vranjskim naprednjacima postoji zavet ćutanja, iako o ovoj aferi permanentno pišu lokalni ali i republički mediji.

Dakle, dok vranjska čaršija bruji o aferama, krivičnim prijavama i svakodnevnim nezakonitostima naprednjačke vlasti, ista ta vlast nam je prekopala grad.

Štaviše i u onim ulicama gde nema radova (koji će uzgred budi rečeno trajati do 2025. godine!) ima brojnih udarnih rupa zbog kojih je otežano kretanje.

Ali rupe su nekako i tradicionalno obeležje ove naprednjačke vlasti, kako u metaforičkom, tako i u faktičkom smislu.Jasno je da će posle njih jedino rupe i ostati - u asfaltu, u budžetu grada, u javnim preduzećima, u kadrovima, u džepovima građana Vranja, u svemu onome čega su se dotakli.

Navodi se u saopštenju Gradskog odbora Pokreta slobodnih građana u Vranju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240