Vranjski SNS Zavetnicima: Ne brinite vi za Vučića i njegove vukove, odbranili smo mi celovitost Srbije od mnogo većih sila

Pin It

Nakon mukotrpne borbe koja odavno broji više od decenije, poslednjeg i jedinog pravog borca za očuvanje teritorijalnog suvereniteta Srbije i očuvanja Srba na teritoriji Kosova i Metohije, predsednika Aleksandra Vučića i lidera Srpske napredne stranke, odlučni i nepokolebljivi u očuvanju srpskih ognjišta i svetinja, svedočimo o ,,ozbiljnoj zabrinutosti” za budućnost južne srpske pokrajine, narodnog poslanika Srpske stranke Zavetnika, Dragana Nikolića.

Njemu baš trebalo vremena da se zabrine za sudbinu Srba sa prostora KiM-a?

Saopštenjem vranjskih Zavetnika ,,Da li nam Vučić saopštava da je predaja jedina opcija”, narodni poslanik Dragan Nikolić se svrstavajući u one koji nepopularnom politikom na teret Srba sa Kosova i Metohije vape za političkim poenima, govori u ime ,,većinske Srbije” neosnovano napadajući Aleksandra Vučića, stavljajući sebe u ulogu nacionalnog patriote.

Nego, kako su to Zavetnici sa manje od 5 % osvojenih glasova na poslednjim Parlamentarnim izborima ,,većinska Srbija” u borbi za poštovanje rezolucije 1244 o Kosovu i Metohiji?

Znamo da su im iz poslaničkih klupa iz Beograda, Brnjak i Jarinje predaleko, ali kako ih tako ,,zabrinute" nije podstaklo stravično, ali ne i poslednje, ranjavanje malog Stefana Stojanovića na Badnji dan, da ga posete prelaskom za njih očigledno nepremostive administrativne granice sa Kosovom i Metohijom?

Toliko o Zavetničkom ostajanju na ,,pravoj strani istorije”.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje, bezuslovno podržavajući politiku Aleksandra Vučića, politiku očuvanja teritorijalnog integriteta Srbije i zaštite svih njenih građana, najoštrije osuđuje sve one koji svojom pasivnošću i izdajničkom demagogijom opravdavaju zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji, štiteći se pri tome targetiranjem Aleksandra Vučića, večitog krivca za ne(priznavanje) nepostojeće države Kosovo.

Još da im poručimo i ovo, ne brinite vi za Vučića i njegove vukove, odbranili smo mi celovitost Srbije od mnogo većih sila i strvinara poput vas!

Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje, GrO SNS Vranje.

Pin It

PRATITE NAS