Predstavljen mural u Piksijevu čast u Surdulici, selektor se zahvalio svojim južnjacima

Na zidu stadiona Fudbalskog kluba "Radnik" u Surdulici oslikan je mural posvećen Draganu Stojkoviću Piksiju, selektoru naše fudbalske reprezentacije.

Piksi je prisustvovao utakmici superligaša Srbije Radnik - Kolubara.

Verovali su u uspeh naše reprezentacije i njenog trenera Dragana Stojkovića Piksija. Posle plasmana na Svetsko prvenstvo, iz Fudbalskog kluba "Radnik", kao podrška "orlovima", oslikan je mural sa likom selektora.

"Pošto je naveće ime srpskog fudbala sa juga Srbije, a drugo zato što je vratio veru i igru reprezentacije i mi smo to prepoznali odmah posle nekoliko utakmica reprezentacije i tada je već smišljena ideja i krenula realizacija iste", kaže Stanislav Tončev, predsednik FK "Radnik" u Surdulici.

"Ovo je nešto što mislim da zaista nisam zaslužio, ali ako ljudi drugačije misle meni će biti jako drago. Neka bude ovo lep početak druženja i lep primer ovoj deci koja su došla danas da nas vide", rekao je Dragan Stojković Piksi, selektor srpske fudbalske reprezentacije.

"Videli ste da smo mi južnjaci imali neki osećaj da i pre Portugala i pre plasmana, a i da se nismo plasirali sad, plasirali bi se sigurno u baražu. Verovali smo našem Piksiju i on je naš idol", kaže Novica Tončev, ministar bez portfelja.

Umetnička sloboda Nišlije je dodala i lik legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone sa peharom osvajača Mondijala.

"Velika mi je čast da se nalazim pored jednog velikog, možda i najvećeg igrača na svetu, a to je Dijego Armando Maradona. Biti pored njega je nemam reči šta da kažem i kako da opišem", kaže Piksi.

U klubu "Radnik" u Surdulici, nadaju se da će selektor Dragan Stojković Piksi, posle Katara kao Maradona na muralu, držati pehar u rukama.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240