FS RIS zabranio sednicu u Bujanovcu - Ivanović nastavio po svom

U četvrtak uveče delegati Skupštinskog saveza u Bujanovcu izabrali su novog predsednika Olivera Trajkovića, a predložili Dejana Ivanovića (Jovu Zmajevca prim. aut) za predsednika Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga.

I sve bi prošlo glatko, i saga oko FS Pčinjskog okruga napokon bi bila gotova, da Fudbalski savez Regiona Istočne Srbije nije reagovao i zabranio održavanje sednice.

Obaveštavamo Vas da niste dobili saglasnost za održavanje sednice OFS Bujanovac 25.08. 2022. godine i da ne održavate istu do dobijanja saglasnosti od strane Odbora za sprovođenje izbora i Privremenog organa FS RIS, napisao je u zvaničnom email-u Zoran Ignjatović, predsednik Privremenog organa FS RIS-a.

U Bujanovcu je održana i poslednja skupština opštinski i gradskih fudbalskih saveza, ali kako sada izgleda mnogi su se žalili, najpre predstavnici Dinama u Vranju, potom Privremeni organ zbog sednice u Bujanovcu, sudije i mnogi drugi.

Prema informacijama u Bujanovcu se moglo čuti i da je sve ovo državni projekat, da Ivanović na jugu predstavlja Srbiju u fudbalu.

Sagovornik  tvrdi da su na sve delegate u toku srede i četvrtka vršeni strašni pritisci od „pobedničke“ ekipe.

Oni su se povukli u drugu prostoriju i izlgasali svog predsednika. Ne može da se uđe. Sada se samo njihovo važi, ovde nam ništa normalnog.

Sve je ovo na silu, tvrdi sagovornik.

izvor/Infovranjske

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240